sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Iiik hiiriä!!

Lotta on leiponut pipareita koko iltapäivän, mutta viimeisen pellillisen kanssa tapahtui vahinko. Kuuma pelti putosi käsistä ja kaikki piparit vierivät pitkin lattiaa. 



Piparit vierivät  mitä kummallisempiin paikkoihin ja Lotta sai kontata pitkään lattialla, mutta lopulta viimeinenkin pipari on pellillä. Ohhoh, Peik on sillä aikaa ruuvannut kauhatelineen seinään. Nyt maistuisikin kahvi ja uunituore pipari.


Lotta ja Peik ovat istuskelleet kaikessa rauhassa kahvilla kun lattialla vilahtaa jotain..  MItä ihmettä? Ja taas.. jotain harmaata.. ja nopeaa.... Hiiri!!!



Todellakin!! Hiiri mutustaa lattialle pudonnutta piparia!! Ja toinenkin hiiri!!



Lotta ja Peik lähtevät hurjaan hiirijahtiin, mutta hiiriä tulee aina vain lisää. Hiiret vilistävät yläkertaan ja Peik huiskii niitä mattopiiskalla, mutta hiiret ovat nopeita kuin..ööh... hiiret. Ne livahtavat mikä minnekin koloon ja häviävät näkyvistä.





Huh huh, pariskunta on hieman järkyttynyt hiirien vierailusta, mutta tärkeintä oli kuitenkin pitää hiiret poissa makuuhuoneesta. Nyt voi nukkua sentään yön levollisesti.



sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Verhot

Lotta on ostanut makuuhuoneeseen vaaleat lattialle asti laskeutuvat verhot. Ihanaa saada ikkuna peittoon kun illat pimenevät. 



Mutta kylläpä naapurista kuuluu kova kolina pitkälle iltaan. Mitä ihmettä uusi naapuri rakentelee vanhan Larssonin rouvan taloon? 


Keittiön ikkunasta näkyy hiukan paremmin, mutta pienen verhon takaa on hankalaa kurkistaa vaivihkaa.. Vanha verho on muutenkin ihan surkeassa kunnossa. Seuraavaksi pitää kyllä hankkia keittiöön uusi verho ja mielellään niin muhkea, että sen taakse voi edes hiukan piiloutua. 

Mitä ihmettä: näyttää siltä kuin naapurin portaat siirtyisivät!